Viofor JPS

Viofor  kezelés

Pulzáló Mágneses Mezős Stimuláció

Mágneskezelés - VIOFOR rendszer

A mágneskezelés célja a szervezet életTani működésének segítése a sejtszintű folyadékáramlás hatékony támogatásával. Fájdalomcsillapító és stresszoldó hatása a gyógyászatban és megelőzésben is indokolja alkalmazását. 

A magnetostimuláció alkalmazásának klinikai vizsgálatai azt mutatják, hogy a Viofor JPS készülék olyan mágneses teret képez, mely hatékony befolyást gyakorol az alábbi kóros állapotokban:

Fájdalomcsillapító hatás: a csont-támasztó rendszer degeneratív elváltozásainál: végtagoknál, degeneratív gerinc elváltozásoknál, ízületek reumatikus elváltozásainál. Kóros állapotoknál, melyek a lágyrészek fájdalmas elváltozásait okozzák: ízületen kívüli reumatizmus, lágyrészek poszttraumás állapotai, lágyrészek folytonosságának elváltozásai. Migrénes fájdalmak esetén.

Regeneráló hatás: csontrendszer gyógyulásának elváltozásai: állízület, elhúzódó csontgyógyulás, lágyrészek gyógyulásának elváltozásai, felfekvések, égések.

Perifériás keringésjavító hatás: lokális keringési zavar végtagokon, cukorbetegség okozta érbetegség, meszesedés okozta érbetegség, lábszárfekély, vérömlenyek felszívódásának gyorsítása, nyirokkeringési duzzanat csökkentése.

Oxigénadósságot csökkentő hatás: oxigénalapú sejtlégzésre - oxigén nélküli sejtlégzésre gyakorolt hatás által.

Neurózisok és a szimpatikus rendszer fokozott feszültségével járó állapotok: Főleg hosszas pszichés feszültség után kialakuló STRESSZ oldásánál.

Kozmetológiai kezelések: Akne, ekcéma, bőrfoltok és folytonossági hiányok- sebgyógyulás, felfekvések, lábszárfekély, vérömlenyek felszívódásának gyorsítása.

4 érv, hogy miért érdemes pont Viofor JPS készüléket használni.

1. "Egészséged érdekében..." A környezet káros hatásaitól mentes egészséges emberi szervezet, mely a természetes földi mágneses teret kihasználja - ez a múlt. A megfelelően előállított pulzáló mágneses terek kedvező hatást fejtenek ki a sejtlégzés bizonyos folyamataira, mind az oxigént igénylőkre, mind az oxigén nélküliekre. A mágneses terek az endogén opiátok kiválasztásának fo­kozásával fájdalomcsillapító hatásúak. Hasonlóan beállíthatók a stresszoldó, altató programok, a beinduló melatonin termelése elősegíti a nyugodt, jó alvást. A Viofor készülék terápiás programmal is rendelkezik a rendszeres kezelést igénylő krónikus megbetegedések többségére. Mindeddig az ilyen kezeléseket kórházakban vagy magán terápiás központokban végezték. 

2. Mert nem csak megelőzésre, regenerációra és rehabilitációra is alkalmas! A magnetostimuláció célja a szervezet élettani működésének segítése. Megkönnyíti a homeosztázis fenntartását, s jól használható az egészségügyi megelőzés területén is, hiszen a természetes környezet változása és az egészségtelen életstílus és táplálkozás, fő okai a krónikus civilizációs betegségeknek. 

3. Nincs káros mellékhatása... A Viofor olyan készülék, mely a magnetostimulációhoz gyenge, a föld mágneses terének nagyságrendjével azonos erősségű mágneses teret használ. 

4. A Viofor.JPS a jelenleg ismert legkorszerűbb biofizikai elveket használja fel... (kifejlesztését az EU is támogatta...) A Viofor készülékben alkalmazott legújabb JPS rendszer (mint minden magnetostimulációs készülék, saját vezérlő függvényt (Viofor jelleggörbét +18 - új szabadalmat!) alkalmaz. A magnetomechanikus és elektrodinamikus hatásokon kívül az ionos-, ciklotronos hatást is kihasználja. Ennek köszönhetően az eddigieknél hatékonyabb ion szállítás érhető el a sejtmembránok környezetében és a hajszálerekben (más néven a mikrócirkulációban).