GOLD

Szakszerű segítség személyre szabva.


Felejtsd el az átlagos, tömeg kezelést!

Ne legyél egy a sok beteg/ kezelt közül!

Légy fontos személy, légy V.I.P.!


A legkeresettebb V.I.P. csomag!

A hanyag testtartás szinte népbetegség, de az ezzel járó tünetek szakszerű kezeléssel megszűnnek. Olykor egy alkalom is segít rávilágítani a helyzetre és javítani rajta, de van, hogy több idő kell és több odafigyelés, gyakorlás a végleges megoldáshoz.

Amit kínálok az nem egy előre megírt forgatókönyv, egy sablon, amit mindenkire rá lehet húzni. Amit kínálok az a 100%-os odafigyelés, precizitás, hatékonyság és garancia az eredményességre.

Az emberi test a maga nemében egy csoda. Kellő odafigyeléssel egy életen át támogat. Ha viszont elhanyagolod - nagymértékben megkeseríti az életedet!

Ha a tested már fájdalommal, gyulladással, bizsergő érzésekkel jelzi, hogy valami nincs rendben, nem árt közbelépni. Idejében orvosolva a negatív tendenciák visszafordíthatóak, ha a tényleges megoldásra törekszel.

A legtöbb ízületi-, mozgásszervi probléma hátterében jól elrejtve helytelen testtartási szokások húzódnak. Ha ezeket megtaláljuk, és felülírjuk helyes mozgásmintákkal, a probléma gyökerestől lesz kihúzva.

Milyen problémákat okozhat a helytelen testtartás?

A rossz testhelyzetből adódóan az izmaid egy részét túlterheled, míg másokat nem használsz. Gerinced olyan ívben feszül egész nap, amely a csigolyákat és porckorongokat megterheli, és sérvesedést idéz elő. Ennek eredményeként a gerince hosszú távon kóros igénybevételnek van kitéve. A testtartás nagymértékben befolyásolja a szív, a tüdő működését, az emésztés hatékonyságát, az anyagcsere folyamatokat, a szerveid, izmaid tónusát és helyzetét.

A teljesség igénye nélkül vegyünk néhány olyan problémát, melyeknek hátterében a helytelen testtartás is állhat (és leggyakrabban áll is): kopások, gyulladások, légzési nehézség, keringési problémák, sérvek, aranyér, visszér, inkontinencia, szerv süllyedések, gyengülő immunrendszer, emésztési problémák, stb.

Napjainkban szinte mindenki olyan munkát végez, ami hosszú távon károsítja a gerincet. Ha Te sem tartozol a szerencsés kivételek közé, akkor te is többnyire rossz testtartással éled az életed. Gondolj csak arra, hogyan ülsz a számítógép előtt! Hogyan tartod a hátadat, a válladat, a fejedet?

Nyakad és vállad terheltségét a hétköznapok sem enyhítik: a mobiltelefon és tv képernyő nézés, autó vezetés, táskacipelés, székbe leroskadás, állópult támasztás, házimunka végzés, autód karbantartása, gyerekről való gondoskodás és a közös játék... stb. Mind igénybe veszi gerinced izmait. Ha ezek nem elég erősek a feladat ellátására, akkor valamilyen kompenzációra kényszerül a szervezeted.

A külvilágnak érdeke is meg nem is, hogy te egészséges maradj, ezért különböző termékeket kínál a problémádra. Elhiteti, hogy szükséged van rá, de azt nem teszi hozzá, hogy amit a termékeivel létrehoz számodra az nem lesz tartós. Előfordul, hogy még inkább rontasz a helyzeteden.

Itt van néhány példa a teljesség igénye nélkül:

Csak az lesz tartós, amit TE hozol létre!

Hogy ezt elérd, minden támogatást és szakmai tudást megkapsz tőlem! Így az együttműködésünk EREDMÉNYES lesz.

Amennyiben meghoztad a döntést, hogy az életedet Te irányítod és felvállalod, hogy ezért neked kell megdolgoznod és nem másnak, akkor a legjobb helyen vagy.

Egy alapos állapotfelmérést követően kidolgozzuk a hozzád leginkább passzoló stratégiát. Minimum 4 hét vagy 4 alkalom alatt a helyes irányba/ formába hozhatod magadat. Ennyi idő kell az új szokások beépüléséhez. Innentől lesz tartós a folyamat. Ez idő alatt eldől, hogy tudunk-e együtt dolgozni vagy sem.

Válaszd a biztost, az egyénit a tömeges és felszínes helyett! 


Fekete Pál - 06/30/22-63-803